Wie

Autisme Coach Duin en Bollenstreek is een kleinschalige onderneming en is in februari 2015 opgericht. De oprichtster is Miranda Postma. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en jongvolwassenen met autisme en/of AD(H)D.
Haar passie is alleen maar vergroot dat dit haar heeft besluiten om voor haarzelf te beginnen.

Zij heeft de afgelopen jaren ervaring bij verschillende organisaties opgedaan.
– Sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie op een langdurige klinische zorgafdeling voor jongeren met een ontwikkelingsstoornis.
– Pedagogisch medewerker op een groep voor jongeren met een hechtingsproblematiek.
– Persoonlijk begeleider voor begeleiding aan huis binnen het autisme kinder- en jeugdteam.
– Persoonlijk begeleider en projectleider op een ouderinitiatief voor jongvolwassenen met autisme die zelfstandig leren wonen.
– Projectleider voor drie ambulante teams. Met als taak om de teams te positioneren binnen een gebied, waarin zij haar kennis met betrekking tot autisme effectief heeft kunnen inzetten en hiermee een mooi begeleidingsaanbod heeft mogen neerzetten.

Miranda2

Door de jaren heen heeft zij diverse cursussen gevolgd om haar deskundigheid te verbreden op het gebied van autisme, AD(H)D en hooggevoeligheid.
Om haar kennis op peil te houden volgt zij met regelmatig een lezing of  een cursus.

 

 

 

Monique Koomen
Is praktijk ondersteuner bij Autisme Coach Duin en Bollenstreek. Zij werkt op detachering vanuit NL Payroll. Zij houdt zich bezig met praktische zaken, zoals het uitwerken van plannen,  het opstellen van tools die de begeleiding ondersteund en administratieve taken.

Een gedachte over “Wie

  1. Miranda is echt een topper.
    Onze oudste Zoon heeft begeleiding bij haar gehad en heeft zoveel geleerd.
    Ook wij als ouders hebben veel van haar geleerd van hoe we met elkaar moesten omgaan en hem te begeleiden. Ze luisterd heel erg goed en kijkt in het gezin mee.
    Zo fijn en onze Zoon is zo onwijs gegroeid en hij blijft groeien in zijn kunnen.
    Als wij nog ergens tegen aanlopen dan mailen we haar. Niet dat veel is gebeurd maar altijd fijn om even contact te hebben mocht het nodig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *