Wie ben ik

Mijn naam is Miranda Postma. Ik ben 37 jaar, getrouwd en de trotse ouder van twee kinderen. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen met autisme.

De afgelopen jaren heb ik mijn ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Ben begonnen als sociotherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie op een langdurige klinische zorgafdeling voor jongeren met een ontwikkelingsstoornis. Toen een overstap gemaakt als pedagogisch medewerker op een groep voor jongeren met een hechtingsproblematiek.
Na een aantal jaar een overstap naar een andere zorginstelling gemaakt. Hier kon ik de stap maken naar ambulante begeleiding en gezinscoaching binnen het autisme kinder- en jeugdteam.
Binnen deze organisatie heb ik op verschillende locaties mij verder kunnen ontwikkelen.
– Begeleider op een ouderinitiatief voor jongvolwassenen met autisme die zelfstandig leren wonen.
– Projectleider voor een nieuw op te zetten ouderinitiatief voor jongvolwassenen met autisme die zelfstandig leren wonen.
– Projectleider voor twee ambulante teams. Met als taak om het team te positioneren binnen een gebied, waarin ik mijn kennis met betrekking tot autisme effectief heb kunnen inzetten en hiermee een mooi begeleidingsaanbod heb mogen neerzetten.

Miranda2

Door de jaren heen heb ik diverse cursussen gevolgd om mijn deskundigheid te verbreden op het gebied van autisme, AD(H)D en hooggevoeligheid:
– Systeemgericht werken
– Rots & Water
– Brain Blocks
– ‘Ik puber’
– PowerCoaching
– Mindfulness voor jongvolwassenen met autisme
Tevens heb ik de opleiding post HBO Cognitief Gedragstherapeutisch Werker met succes afgerond.

Mijn passie is alleen maar vergroot door het werken met kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met autisme. Hierop heb ik besloten om voor mezelf te beginnen als Autisme Coach Duin en Bollenstreek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *