Coaching by Renske

Coaching by Renske is opgericht door Renske Arts. Zij biedt gespecialiseerde begeleiding en coaching aan mensen (kinderen, jongeren en volwassenen) en gezinnen waar een ASS diagnose speelt of AD(H)D.

Haar kwaliteiten liggen in het begeleiden en coachen van mensen met ASS en AD(H)D. Zij ziet het elke keer als een uitdaging om samen te kijken naar wat iemand kan helpen. Bij iedereen uit het zich namelijk anders en kunnen er moeilijkheden ontstaan op een of meerdere levensgebieden.

De begeleiding en coaching bied zij aan huis, op werk of school, of binnen het gezin/netwerk. Dat is afhankelijk van waar de hulpvraag ligt. Een combinatie kan natuurlijk ook.

Mijn naam is Renske Arts en met mijn vriend en twee katten woon ik al jaren in het gezellige Leiden. Ik heb in de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan. Onder andere als jobcoach en sociotherapeut. Daarnaast werk ik momenteel als persoonlijk begeleider en kom ik veel bij gezinnen om te ondersteunen wanneer er ASS problematiek speelt. Ook heb ik meerdere cursussen gevolgd namelijk:

• Brain blocks
• Basiscursus autisme van de Rino groep
• Mindfulness voor volwassenen bij autisme welke is gegeven door Annelies Spek.
• Ik Puber
• Systeemgericht werken

Het mooie aan werken met deze doelgroep vind ik dat het bij iedereen zich anders ontwikkeld. In mijn begeleiding vind ik het dan ook belangrijk om te kijken naar jou als persoon en niet naar de diagnose.

Dus heb je ergens ondersteuning bij nodig op welk gebied dan ook bel of mail mij dan. Samen met jou kijk en denk ik graag met je mee.

E: coachingbyrenske@gmail.com
T: 0630732909
FB: Www.facebook.com/coachingbyrenske